13 Ocak 2012 Cuma

ELİMİZ YANDI

Çok can sıkıcı bir durum. Bir çok bebeğin başına gelen bize de geldi. Kurban bayramı dolayısıyla kayınvalideme gitmiştik. Benim zıpırım tutunup kalkmak için sobayı tercih edince olanlar oldu. Eli feci şekilde yandı.Hemen özel bir hastaneye acile gittik. Pansuman yapıldı fakat plastik cerrahın görmesi gerektiği söylenince dünya başımıza yıkıldı.
 Bu durumun bayram günü olması bizi telaşlandırdı. Hemen evimize geri döndük. Yine özel bir hastaneye başvurduk. Plastik cerrahları olmadığı için devlet hastanesine yönlendirdiler. Allah devletimize zeval vermesin. Doktor bey bayram olmasına rağmen bir buçuk saat sonra hastaneye ulaştı.
 Baktı inceledi. Yirmi gün pansuman yapıldı. Çok şükür ki deri yenilendi. Şuan gayet iyi durumda. Günde iki kez masaj yapıyoruz. Allah kimsenin evladına böyle acılar göstermesin. Bu küçücük insan yavrusunun, boyunu aşan acısını tarif etmem mümkün değil. İlk yandığında hastaneye gidene kadar kucağımda iki kez bayıldı.
 Ama halen yaramazlıklarımızdan, keşiflerimizden, olur olmadık yerlere girip çıkmadan vazgeçemiyoruz.Biz bu işlerden vazgeçemiyoruz. Yukarıdaki resimde damacana kutusunun içine girmi oturmuş. Banyodaki kovanın içine, yada sepetin içine daha olmadı portmantoya, giyisi dolabına artık aklına neresi gelirse...
 Bebekleri Allah koruyor diyorlarya gerçekten öyle. Abisi de yakaladığı yerde resimlerini çekiyor...

 Allah'ım tüm bebekleri ve çocuklarımızı sana emanet ediyorum....Sevgiler...Mihriban...




12 yorum:

uğurböceği dedi ki...

ay yavrum kıyamam.çok geçmiş olsun.ah en korktuğum şey yanık.biz dayanamıyoruz küçük bedenleri nasıl dayansın.çok üzüldüm.rabbim acil şifalar vwersin

Oznur (100de100 Marifet) dedi ki...

yavrum benimya nasilda aciyodur oyle, gerci cok zaman olmus ama acisini cok cekmistir, buyuk gecmis olsun
benimde 2 aylik kizim var gorunce icim tohaf oldu

bu arada nasil yaramaz bu boyle, her delige girmis :))
Allah bagislasin

Cici Dükkan dedi ki...

One afacan şey öyle, yanaklarını sıka sıka sevmek geldi içimden. Allah başka acılarını göstermesin. İnşallah elinde de zihninde de izleri kalmadan geçirirsiniz yanıklarınızı.

Birkaselezzet blogspot.com dedi ki...

geçmiş olsun canım:)
küçükken benim oğlumun elide yanmıştı hemde çok fena:)))
bana da beklerim:))))

mihrimah dedi ki...

kuzum benim kıyamam allah korusun bebeklerimizi.yanık çok zor hele birde derdini anlatamayan bir bebeciğin başına gelmişse acısı daha dayanılmaz oluyor.allah annelere ve bebeklere bol sağlık versin sevgiler

bırtutamkekik dedi ki...

oyyy kuzumm...
kıyamam yaaa...
çok geçmiş olsun canım...
rabbim beterlerinden sakınsın tüm yavrularımızı..
çok sevindim bir hasar kalmayışına..
kokla benim için o bıcırığı:))
sevgiyle kalasın,sevgi de sizin le..
:)

Sitare dedi ki...

okudukça içime ateş düştü.oyy kuzuum kıyamama .öyle küçükler ki.kızım var benim de.20 aylık.ödüm patlıyor hele ki yanık belası çok zor.
şükür ki ucuz atlatmışsın.bin çeşit sekel bırakanı var.
eğer iz miz kalmasın istiyorsanız gerçek domuz yağı bulup günde 2 kez sürün yanan yerlerine.zerre kadar iz kalmaz.arkadaşımın yeğeni yanmıştı.o da ancak sizin ufaklık kadardı.tüm sol kolu yavrunun kaynar suda haşlanmış.gerçek domuz yağı bulup sürekli sürmüşler.nokta iz kalmadı diye anlatmıştı.
Allah beterinden saklasın tüm yavrucakları.

Harun OZ dedi ki...

Allahü Teala kimsenin evlatlarına böyle acılar yaşatmasın. Amin.

Elifin Terazisi dedi ki...

Geçmiş olsun, Allah tüm yavrularımızı esirgesin...

Ahu Türkyaşar dedi ki...

Ah, çok geçmiş olsun kuzuşa..

Aruze59 dedi ki...

ama yerim ben siziiiiii

AK SEO dedi ki...

Üzüldüm beboya