18 Mart 2008 Salı

ŞEVVAL BEBEK VE BAHARIN RESMİ



Merhaba arkadaşlar..

Bu geçtiğimiz hafta sonu kayınvalidemlere gittik. Köyde yaşıyorlar. Baharın bu günlerinde imkanı olan mutlaka köye, bayıra, çayıra açılsın. Her taraf çiçek böcek harikaa....Şiddetle tavsiye ediyorum. Biz de hem baharı görelim, hemde ziyaret edelim maksadıyla gittik. Toprağın her köşesi, bitkilerin her biri büyük bir uyanış içerisinde.Aslında benim polene alerjim var ama herşeye değerdi bence. Neyse ki hastalanmadan hafif baş ağrılarıyla geçiştirdik. Sizin için de fotoğrafladım baharı.....
Bu şirin cici kız da Şevval bebek. Eşimin amcasının torunu oluyor teyzeleri.... Çok tatlı, rahat, huzurlu, sıcak kanlı, hemen gülümseyen bir bebek. Allah anasına, babasına ve sevdiklerine bağışlasın inşallah. Maşallah Şevval bebeğe....

Yumurtalar ne alaka diye aklınıza gelirse Şevval'in babannesi yengemiz, eve dönerken Bilal için getirdi. Halis muhlis köy yumurtası. Sağolsun çok cömerttir bizim yengemiz...

Sakın tiksinmeyin bu böceklerden. Onlar da işini yapıyor...

Sevgiler....Mihriban

11 yorum:

peynir hösmelimi dedi ki...

Canim ya oldumu simdi.
Beni köyüme götürdün bir an.Duygulandim:(
Agaclar ne kadar güzel acmis.Bahar gelmis oralara.Az kaldi tomurcuklandi bahcemdeki badem agacim.Dört gözle onun acmasini bekliyorum.Cünki bahar gelecek o zaman.Simdi cok sogukkkk.
Sevval bebekte cok tatli canim.Allah anasina babasina bagislasin.O böceklerede hep gipta ederim ben.Cok calistiklari icin:))
Sevgilerle.

. dedi ki...

CANIMMM NE GÜZEL BIR BAHAR HAVASI TENEFÜE ETMISSIN MIHRIBANCIGIMMM,SENIN YERINDE OLMAK GELDI ICIMDEN:)
CANIM RESIMLER COK GÜZEL,BAHARDAN ÖNCE BIZE BU RESIMLERLE SEN GETIRDIN,TESEKKÜRLER MIHRIBANCIGIM.

Banu dedi ki...

Merhaba Sevgili Mihriban,
Sayfani acinda bu bahar ciceklerini gormek ne guzel...Ayrica alttaki boyamalarina bayildim canim cok marifetlisin bende isterdim fakat ogrenmedim.
Bloguma ziyeretin icin cok sagol canim yine gel ve yorum birak olurmu benim icin onemli cunku(bilirsin)...
Sevgiler.BYEEEE.....

tuana dedi ki...

yenge biliyon köyü sevmem ama gidesim geldi valla resimler harika çok iyi çekmişsin bu güzellikleri ...
şevval ayrıca harika özlemiştik zaten iyi geldi:):)
bayadır yoktum ama döndüm artık :):)

peynir hösmelimi dedi ki...

Mihribancigim.
Ben Balikesirliyim.Balya ilcesine bagli Danisment köyündenim.Köyümü cok severim.Cünki genc kizligim köyde gecti.Yemekleri ,adetleri,dügünleri,kisin kariyla,yazin meyvalariyla hep özlemini cekiyorum.Aslinda anne tarafimda Sakaryali.Orayida cok severim ve her yaz ziyarete giderim.Yani ailemin yarisi Balikesirde,Yarisida sakaryada.
Sen nerelisin canim.Yani gittigin köyün adi ne?O güzellikleri görünce merak ettimde:))
Sevgiler canim.

meleginmarifetleri dedi ki...

Mihribancım resimler harika canım tam bir doğa resmi:)
sevgiler canım öptüm bayyy

Adsız dedi ki...

Sevgili Mihriban ziyaretin çok sağol caım.. Bahar gelmiş hoşgelmiş. görüntüler çok güzel ellerine sağlık.. yinee beklerim. olurmuu. öptüm kendine iyi bak..

www.sultansofrasi-leyla.blogspot.com

hdidem95 dedi ki...

Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı kandiller..

pervin dedi ki...

hayırlı kandiller..

Evcilik Lezzetler dedi ki...

Ne kadar güzel zaman geçirmişsiniz :)) Şevval bebeğe maşallahlar olsun, çiçek fotolarının ardından böcekle gelen şaşkınlık ta çok hoş :))
Sevgiler...

şengül dedi ki...

Mihriban bende çok severim yeşilik olsuda neresi olursa olsun kendim gitmiş gibi oldun canım.
Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğubu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandiliniz mubarek olsun.